You're the pretender

Sitter just nu hemma, ska strax käka lite sen ska jag bort till Anna när hon slutar! Inget Greys i kväll tydligen.. Skit också! Så tror det får bli en Disney film;)

Känner mig allmänt frustrerad..

What if I say I'm not like the others, what if I say I'm not just another one of your plays
You're the pretender, what if I say that I'll never surrender

I'm the voice inside your head, you refuse to hear
I'm the face that you have to face, mirrored in your stare
I'm what's left, I'm what's right, I'm the enemy
I'm the hand that'll take you down, bring you to your knees

So, who are you?
Yeah, who are you?
 


lättirriterad till MAX

Har hållt det tillbaka, bra le o se glad ut, men nu vill jag fan bara skrika någon rakt upp i ansiktet.. klart att det finns dom som verkligen har fått mig till att bli asförbannad, någon mer än andra, men FAN, HELVETES JÄVLA SKIT! Jag känner att jag inte har någon energi kvar efter att du har sugit ut varenda liten droppe, o kvar är nickedockan-elin! Jag är fan bättre än dig! Du är en patetisk jävla nolla som tror du kan sitta på dina höga hästar för all framtid! Men fuckno-dra ut huvudet ur röven på dig så kanske det till och med klarnar upp för dig...
Aaaarrrrhhh!


Så, skulle egentligen bort till Emelie i dag, men jag är helt enkelt på för dåligt humör för att det ska fungera! så tjejerna får ha en toppen dag utan mig!:)

PUSS

rock n roll

Eftermiddagen har spenderats hos Emelie Hallin, min underbara vän! Har haft supermysigt på hennes balkong o pratat om allt mellan himmel o jord!:) Får vi göra om snart, stumpan!

Här är en fluga här hemma, det måste väl ändå vara ett tecken på att VÅREN är här;)

Kom hem för en stund sedan o har precis käkat! Nu ska jag fixa till mig lite sen blir det jobb på Nicks!:)


Kom o joina! PUSS & KRAM

mega

Sovit hos Ville i natt o han körde hem mig vid nio! Klippt mamma nyss o nu ska jag snart kila bort till Emelie Hallin o mysa på hennes balkong:) Sen i kväll blir det ett efterlängtat arbetspass på NICKS med Linnea o Therup:) Ska bli skoj! Får nog titta in tidigare o försöka komma i håg allt som man har glömt bort! Nu vet nu också vad ni ska göra i kväll.. KOM TILL NICKS, för FUKK!:)

Igår satt jag på Torstens (igen) med Mina, Nathalie + några andra trevliga tjejer, o Nathalies hund Iza, en pytteliiiiten chiuaua!:) Sen knallade jag o Mina hem till hennes pappa där det bjöds på mat o trevligt sällskap.. Ville hämtade mig senare o sen åkte vi till Kilander som var i sitt hus o höll på o riva (?) o visade mig hur allting skulle bli.. PIII, vilket jobb han har framför sig men jag tror det kommer bli sviiinsnyggt! Duktiga pojke! Hem till Villes hus, o det har också blivit jättefint! Ser själv framför mig hur man kan göra där, o där, o där o DÄR! Men nej! Inte mitt jobb;) Men man kan ju få tycka o tänka iaf!;) Sen åkte vi hem till honom för att sooova! Aptrött..

Återkommer senare! 

SOLPUSSAR!

HELGEN SOM VARIT

Helgen spenderades ute hos pappa i strandbaden. I fredags var vi på en försenad påskmiddag hos farfar o sen i lördags åkte jag, syster Caitlin o kusinerna Amanda o Andreas in till Hbg för att äta lunch. Blev en mysig lunch på Mezo o sen tog vi en kaffe på K o Co! Vid den tiden ringde jag till syster Sara eftersom hon bor i närheten o frågade vad hon hittade på. Hon hade precis kommit hem från stan, så vi tittade upp hos henne.. Andreas o Amanda åkte hem efter ett tag men jag o Caitlin stannade o åt med Sara o Fredrik. När vi sen skulle åka hem vid nio så bestämde vi ganska snabbt att vi ville ta ett glas vin innan, så vi knallade ner till Hampan, o då messade Sara som tackade för dagen. Jag ringde henne direkt o frågade om hon ville komma ner o efter ett litet tag kom hon ner. Vi hade jättemysigt. Satt o kollade på två 40åriga kvinnor som var på tok för berusade o skrattade lite! När vi hade druckit upp skulle vi gå till Bara Vara men då vi kom dit så var där fullt så vi vände igen. Ner till Hampan igen då, tänkte vi o på vägen träffade vi på Saras kompis Sanna! Hon är alltid lika rolig så hon fick givetvis haka på!:) Tog ett glas till på Hampan o sen kom Sannas dotter Jennie med hennes kompisar.. Klockan blev halv två o då hade jag o Caitlin "missat" X antal bussar så efter en sväng om till Bishops o lämnat av Sara o Sanna s gick jag o Caitlin till bussen som gick halv tre. Så det som skulle bli en lugn o tidig dag/kväll blev en otippad, rolig o lite senare natt!:)
Söndags låg jag pall på soffan o sen i måndags så kom Viktor o hämtade mig vid ett! Till Hbg igen för att kolla kökshandtag o sen till Ängelholm för att käka lite o umgås. Kvällen var jag hos Anna, o sen Lina o Joanna. I går (tisdag) gick jag ner till Torstens för att fika med Mina o Nathalie.. JAA, det var kju inte mkt som blev sagt där för hela bajenklacken hade tagit över Torstens, men vi hade kul ändå.. Ganska trevliga trots alla fördommar! Kolla DH o sånt hos Mina o sen sov jag hos henne! Idag var Mina ledig så vi har suttit på Torsens i dag också o försökt få lite färg o druckit kaffe! KAFFE NAM NAM!;) nu sitter jag hemma hos Mina o Ebbabeata o Mina har nyss stuckit till Karro. Dom ska kolla på Magnus Betnér i kväll.. Så nu ska jag o BABIATA måla;)
Jobb i helgen, YES SIR!
PUSS PUSS

min "nellybikini"

nelly.com
Jag är med och tävlar om att få designa Nellys nya bikini! Rösta på mitt bidrag så har jag chans att vinna fantastiska soliga priser.

PUSSAR

soliga fredag

Torsdagen spenderades hos Lina.. Satt o målade hela dagen. Håller just nu på med att måla tavlor till Anna o är väl halvvägs nu!:) Kollade lite "criminal minds" o lite inspelade "fuskbyggarna" o "drömmen om italien"! Sov över o i morse blev det kaffe, lite målning o snack!:)
Nu är jag hemma o Sara o mina underbara systerdöttrar är här.. Ska senare till pappa för att äta en försenad påskmiddag hos farfar.. Får se om jag stannar i helgen eller hur jag gör!

Hoppas er soliga fredag är toppen!

XOXO

crazy ass

so, what to do with this crazy ass boring day?

Antingen ut till pappa o umgås med familjen! Hemskt vad Caitlin kan tjata;) eller stanna i Ängelholm.. Känns ganska mkt som pest eller kolera! Haha.. Inte familjen eller vännerna då, utan "städerna"
Aja, ska bort till Lina på kaffe iaf! Ingen direkt värme i dag! Det ogillas!

PUSS PUSS

en underbar onsdag under solen

Man får verkligen en extra boost när solen är framme o det börja nalkas sommar.. Har suttit på torstens uteservering i dag o som vanligt var den fullproppad! Jag fick lite kvalitetstid med Mina o det var lika roligt som alltid att träffa henne.. Hon bjöd på lite skvaller, dels om mig själv som jag inte hade en aning om, men det visades ganska så snabbt att det inte stämde. Tur var väl det! HAHA! När hon berättade om "denna händelse" så tittade jag på henne som "är du inte klok" o visste givetvis att det inte fanns en chans i hela världen att det skulle finnas en gnutta sannning i detta.. Trots det så började jag ändå gå igenom i mitt minne för att se om det fanns där någonstans långt bak i mitt förträngda minne - MEN NEJ! Roligt med en stad som Ängelholm, där det finns så mkt rykten om allt o alla, o att ryktet som handlar om den ena kommer alltid fram till den andra först! MEN eftersom jag är som jag är, så bjuder jag på den.. Så länge man själv vet vad som är sant o inte så kan det ju egentligen kvitta vad alla andra tycker o tänker om dig! Det gör jag iaf, jag tutar o kör o don't give a damn of what you all think of me!


Mötte upp Lina som vandrade runder i stan lagom salongad o fnittrig, HAHA, efter att ha "firat" med Mica (GRATTIS, by the way:)) Gick o åt, o sen hem till henne o Joanna för att spendera resten av kvällen där.. Nu är jag hemma o funderar på att måla, rita eller ut o fota i morgon eftersom jag tänkte göra det i dag först, men så kom våren i vägen o det fick det gärna göra!

Hoppas att ni alla har haft en underbar onsdag..

PUSS O KRAM PÅ ER

Vårkänslor

Syster Sara ringde o väckte mig o sa att det var soligt o +15 grader ute.. Glad blev jag o messade Mina om hon ville sitta på någon uteservering efter att hon har slutat jobba! and she did! Sitter nu o väntar på att möta upp henne.. Stor KAFFE på torsens, med solglasögon, cigg o ett underbart sällskap!:)


GLAD VÅRDAG ALLIHOPA!:)

tisdagskväll

Hemma från Anna.. Blev lite tjejsnack, dating in the dark o DH! Najs:)
Jag gillar mina tjejer!
Snackade med Ville precis o sa god natt till honom, han deppade loss på sitt hus! Men det löser sig säkert för honom, det brukar ju göra det o jag håller mina tummar för honom..
Nu blir det snart sängen.. Hoppas er dag har varit bra..

GOD NATT

belåten

Hemkommen från stan, som jag, Joanna, Lina o Linas mamma knalla igenom. Blev dock inga köp, men tänkte många gånger: tänk om jag hade mina skattepengar nu! But anyway...
Har precis ätit lite o ska snart bort till Anna o kolla någon Disney film.. Stackars Anna har varit TOKförkyld hela helgen men börjar må bättre:)

Gick igenom källaren igår när jag skulle rota fram alla mina filmer, o hittade en massa kartonger med en massa saker som jag gjorde när jag var liten! Trodde verkligen inte att där fanns så mkt.. Frågan är den: bör man som förälder verkligen spara allt sånt som ens barn ger en? (tror dock att det inte ens är hälften av allt, men ändå) Det värsta är nog ändå dom som sätter upp ALLT som dom får av sina barn! Anyway, ganska kul när det ligger i lådor o man kan kolla igenom det!:)

POSS

en favorit

Jag skyller på Emma o hon håller säkert med mig när jag säger att det är hennes fel att vi är så knäppa som vi är! Men vi har roligt under tiden o tutar o kör bara! Vi kom i alla fall fram till att den här killen har legat där (läs sovit) sen i slutet av januari.. Annars kan man inte vara så brun!? Jag menar, kolla på "en-tolle-eller-två-ADBRO" dom brukar vara bruna! Där av slutsatsen! Get it?

Det är detta blandad med lite vegetarisk ananas, who's your best american friend, lite fimpande, ryska, slickande tyskar o straaaw som gör EMMA till en "elinFAVORIT"



Hem till Lina o Joanna nu snart o dricka kaffe.. KAFFE NAMNAM! :p

KÄRLEK

sängen

Önskar Emelie lycka till till hennes praktik i morgon:)


God natt alla, hoppas er dag har varit bra..
LOVE

got 2 have

Bara måste ha denna bikinin från HM! LOVE IT..

Ooh, vill ha sommar nu!

PUSS

det är sant! det är det som är så fantastiskt...

Kan inte sluta fnissa när jag hör denna killen på kanal 5's "dating in the dark"... Alltså, den killen kan ju verkligen inte ha mkt o komma med i ett kolsvart rum! Haha.. Får hålla tummarna för den stackaren i morgon..:p

Sen har jag läst kissies blogg nu på senare.. Det är med blandad förtjusning som man läser om allt skit som hon håller på med.. Hon ger tex sina läsare 10% rabatt på att pumpa läpparna o kinderna!? Sitter o suckar, stånkar o stönar medans man läser o tänker: hur tänker hon?

Har precis varit o ätit, så är mätt o belåten nu! Kollar på americas next top model.. Vadå höga skor på hon tjejen som skulle vara en ballerina?:) Haha..


XOXO elin


inte mkt blir gjort idag

Sitter hemma hos Anna o har precis kollat PATRIOTEN!:) sviiinbra! Knallade ner till EH innan o köpte var sin chai latte.. mmm!


Skrev ingenting i går pga att jag helt enkelt inte kunde, lite bakis! Var hemma hos Lina o Joanna, gick o handlade o efter ett tag mådde jag bättre! Haha! Senare åkte jag hem till Ville o kollade på film, det var ungefär det jag orkade göra igår! Känns skönt att påsken är över, då man kan återgå till vardagen! :)
Nej, nu blir det lite macka:)

PUSS O KRAM

Solig dag med nya converse

Hemma hos Lina o Joanna!
Ska strax i väg o käka lite! Har inte riktigt bestämt mig för hur eller vad jag ska göra i kväll.. Känns som det hade varit skoj, men om det inte blir det? Om det blir ett stort jäkla fiasko då?! Då kommer jag ju ångra mig bittert! Hur som helst så får jag tänka lite till o som jag sa till Lina i går "jag tänker bättre mätt":)

two lovely girls!

Har by the way köpt mina converse nu, som sagt:)

Hoppas ni har en bra dag, o att ni njuter av det fina vädret:)

KÄRLEK


Heart beat, a heart beat, i need a heart beat..

can you imagine the time when the truth ran free
the birth of a sun the death of a dream
closer to the edge

this is a never ending story
it all fall with pride and faith
we all fall short of glory
lost in myself


30-FUCKING-SECONDS-TO-MARS


bort till Lina o Joanna nu.. får se vad denna fredagen har att erbjuda mig!

XOXO

 


I will crawl.. Will u?

If we crawl until we can walk again.
Then we'll run until we're strong enough to jump.
Then we'll fly until there is no end.
So lets crawl, crawl, crawl back to love..

Helt hooked på chris browns "crawl"..
Av någon anledning får den mig att tänka.. Coulda, Woulda, Shoulda!?
Men jag har bestämt mig, jag har gett mitt löfte o jag tänker inte bryta det!
Det hade varit lättare. Det hade varit av egoistiska skäl, men jag är inte en egoistisk människa!
Hur som helst gör jag detta för din skull, indirekt vår, men om det kan bli lite bättre för dig så kommer jag finnas här,
no matter what!




Har också läst ut boken! Megabra Lina:)
Det slutade när den var som mest spännande o nu väntar jag ivrigt med
att tvåan ska släppas nu..Släpptes nyligen i USA, får kanske beställa den över internet då!:)


PUSS O KRAM

April

2 april o inte blev jag lurad igår! vad jag vet i alla fall..
Men vad är det för tråkigt väder? Det ska ju vara vår o sol ute, men det är bara grått! Får hoppas att det tillhör aprilskämtet till oss alla:)
(kanske var mitt aprilskämt att dom "inte hade skorna")

Ska snart köra tillbaka till ängelholm får hoppas att vädret är bättre där.. Vad händer till helgen då?
Vad ska mina tjejer göra??
Hörde en fågel som viskade att Emelie är påväg uppåt till helgen från Lund! När var det vi skulle ut i Äckelängelholm o flippa?:)

By the way.. Hm's "nya" kollektion garden collection har så fina kläder.. Tyvärr är ju ALLT slutsålt! Gick in direkt på deras sida så fort jag fått hem tidningen, men redan då-SLUT! Blev tokkär i en klänning men den var också-SLUT!

Denna klänningen är också på tok för fin för att vara slutsåld!
Men what to do lixom!:)
Ge mig vår, sol, uteserveringar, vinkvällar o massa skratt med vänner NU!

XOXO

JAHAA!

Hittade självklart ett par skor på trampolin, tror ni att dom hade i min storlek? Nähää.. Men som tur var fanns där ett par i ängelholm så får köpa dom på lördag! Wej!:)
Dessa kommer det att bli i alla fall...

Jättefina om ni frågar mig!:)
Ikväll blir det mys hos Sara med tacos på menyn.. mmm!:)

Mathilda o Mollie!<3

Just nu är här väldigt lugnt.. Mollie ligger o sover o Mathilda är på Väla med pappa Fredrik. Antar att det inte är lika lugnt på Väla med "Vilda Mathilda" i farten:)
Tjejerna skulle ta ett glas vin i kväll med det får jag vara utan. Stannar hos Sara o barnen, man träffar ju inte dom lika ofta. Det kommer dock andra tillfällen o hoppas att dom får det mysigt utan mig o att dom inte har blivit allt för lurade idag:)

Puss o Kram

New day!

Åkt in med mamma till Sara i hbg! Precis fikat lite o nu blir det att bara ta det lugnt ett tag tills jag o Sara ska ner till stan o köpa skor till mig! Funderar på ett par nya converse, men vilken FÄRG? Där finns ju så många..

Får se vad det blir för några:)
Puss

RSS 2.0