en tisdag

Ikväll satte jag mig för att rita, fick en släng av fantasi för en gångs skull.. Som vanligt blev det inte som jag hade tänkt mig och hela idén är heller inte färdig!
Tänkte rita en Ängel och en Djävul, men ängeln kommer så länge...


Är dock inte nöjd med skuggningen då den är ganska flammig, men what ever!:)
Nej, nu ska jag pinna bort till Elin för att kolla på Desperate med tjejerna!:)


liiten tant

Sitter just nu hemma och har lockat håret sviinmkt, så ser ut som en gammal tant!:) Vill träffa folk i dag och ha roligt! Får se om jag lyckas ikväll!:)

Puss & Kram


på en toorsdag?!

Dagen började med bloggfix, tog X antal timmar innan jag fick rätt på det hela.. Detta gör jag inte om i första taget!

Idag blev det en snabb men intensiv fika med "mamma mu" - Emma bajs och hennes lille systerson "galenpanna" - Alfons! Blev ju inte mkt sagt eller gjort då vi hade fullt upp med att underhålla Alfons. Efter ett tag kom Jessica och sen dess så har vi inte gjort så mkt! Nu är vi hemma hos henne, så nu blir det te, godis och robinson!:)

Puss på er

Onsdag

Idag var det först möte på arbetsförmedlingen, fick träffa mig jobbcoach och allt gick jättebra! Fick lite uppgifter som ska göras tills nästa gång vi ses! Efter det gick jag bort till Mina en sväng, längesen jag träffa henne! Hon satt i soffan och var förkyld! :/ Nu har jag precis ätit och det kommer bli en lugn kväll hemma för mig!
PUSS!

kvällens projekt

Varit ute på en liten promenad i dag med Emelie och Hailey! Riktigt skönt väder och mkt snack <3
Snart fyller min (eller min och min, min systers:)) Mathildabus 3 år! Kan ni fatta?? Tiden går så himla fort...
I alla fall, jag har länge tänkt på att måla något till henne, men jag fick rita i stället då hälften av mina färger hade torkat! Så här blev resultatet!
PUSS! <3

Happy birthday to me

Dagen började med att jag hörde Ville sjunga "ja må hon leva" i mitt öra och sen körde han mig hem! Sen dess så har det trillat in grattis på både mobilen och fb! TACK SÅ MKT! :) Dagen fortsätter nu med att jag och Anna ska gå bort till Emelie och lilla Hailey!:) Sen i kväll får vi se vad som händer!:)

Puss och tack igen!

RSS 2.0