Ring, Ring- Klick!

imorse klockan tio tog jag bussen in till helsingborg för att möta upp min kära syster sara o hennes underbara dotter mathilda:) gick ner mot stan för att senare ta bussen upp till mormor som bjöd på jättegod mat, anka:) var där i några timmar o pratade lite sen tog vi bussen tillbaka till stan där vi gick o strosade lite, lika mysigt som alltid <3



 vid halv fem tiden tog jag bussen tillbaka till ängelholm o mötte upp jessica. körde runder lite i stan o sen en lååång fika på torstens, där det snackades lite mer:)  körde senare ut till hennes vänner i starby o hämtade upp en kille o körde in honom till stan, han skulle in på knatte bahnhof:) hehe... körde runder lite mer för att fördriva tiden med mycket skratt, haha! bogsera ;) senare vid elva körde vi mogge till helsingborg för att han skulle sova hos sin bror, han skulle upp vid fyra för att jobba! hehe.. tillbaka till ängelholm vid tolv då vi skulle hämta jessicas kompis igen men han fick stanna ett tag till så då satt vi o kolla på när polisen drog in två små bråkstakar in i polisbilen, haha! inget liv denna roliga torsdagskväll:) satt där ett bra tag o ringde sen min pojkvän viktor som skulle ta några öl med killarna, inte mycket vettigt blev sagt dock! efter många om o men så fick vi ut killen som jessica skulle köra hem o jag fick reda på att ville skulle hem, så då körde jessica hem mig till honom.. väl hemma hos ville ringde jag till honom o då var han tydligen också på bahnhof, åååh! varför? det kom fram att han skulle sova hos sebbe, vilket jag inte alls tyckte om för att ville ska i väg till norge hela helgen, vilket betyder att vi inte kommer att ses något, o då vill ju jag träffa honom innan han åker. kan åtminstonde sova hemma, lixom! men det ville ju inte han, så då började ringandet, från min sida då.. jag vet, jag är skit jobbig, men eftersom han slänger luren i örat på mig stup i kvarten så får jag sinne o ringer igen, o igen! när han väl pratade med mig nu för ca en halv timme sen så fick jag förklarat varför jag ville ha honom hemma o tydligen skulle han komma hem till mig ändå, jag skulle ge honom ca en halv timme som har gått nu, inte för att jag räknar!:) så det återstår att se om han kommer hem eller inte.. tror jag får ringa o dubbelkolla om han är påväg till mig eller inte:)
såja, då var det gjort.. hehe.. som jag visste så hade han inte kommit särskilt långt, dock i från bahnhof:) nu var han vid sockerbruket, vilket är ca tvåhundra meter i från bahnhof:) haha! men han är på väg till mig ialla fall! så jag kan sova gott i natt! skit vad jag låter psyko:)



i morgon kommer jessica o hämtar mig vid nio, o så ska vi åka till sjukhuset, något snack om sjukskrivning.. o sen skulle vi göra något mer, kommer dock inte på det nu.. humm... nä.. längtar lite tills på lördag.. sista kvällen med håkan o gänget på torstens, sen är det dags för andra ägare, nämligen tres ägare.. funderar på hur det kommer gå där då..  får också se vem som följer med mig, emelie skulle på bröllop, anna skulle nog på kräftskiva i klippan med hennes pojkvän, så får se vem som blir mitt offer:) ska försöka få med mig alex o jessica i alla fall! kanske får besöka morris lite oftare nu efter det här än vad man har gjort!

aja, återkommer antagligen i morgon,
puss o kram elin 

mulen dag

idag började min dag bra.. klockan nio ringde liselott från sockerbruket o undrade om jag ville jobba eftermiddag på fritids, o det ville jag såklart :) 5 minuter senare ringde alex o frågade om jag ville med till helsingborg för att köpa löshår till henne, så jag gjorde mig i ordning o käka frukost o så kom alex o hämtade mig o så körde vi till helsingborg. när vi kom dit hade inte tjejen som har affären öppnat än så vi stod o väntade ett tag o sen kom hon. köpte hår med klämmor till alex, o gick senare ner till stan, träffa upp caitlin, min kära syster för att säga hej o kolla lite i affärer. hittade tyvärr inget. var sugen på att köpa en tjock stickad tröja för att ha i höstvädret, men nej så får kolla i ängelholm i stället.

efter ett tag så körde vi tillbaka till ängelholm o inom villes lägenhet för att hämta mina saxar, o sen körde alex mig till jobbet.



kom dit vid halv två o alla barnen var på plats, tio pojkar i tio års åldern som stimma runder, klockan två var det dags för mellanmål, o sen bort med barnen till joel i gympasalen där dom fick springa av sig. snackade lite med joel som tydligen hade fått vikariat på fritids tills i mitten på oktober, satan. o tydligen hade mika fått anställning som elevassistent för två pojkar denna terminen, båda pojkarna har jag varit vikarie för i våras. så nu har jag ställt upp där nästintill varje gång som dom har ringt o kommit dit o jobbat o så sätter dom in andra på dom få platser som finns... en assistent på två pojkar.. ah! när jag slutade gick jag bort till receptionen o skulle skriva in mina tider o så frågade jag liselott om där fanns någon mer jobb för mig nu som hon visste men det fanns det inte.. o så frågade jag i fall alla tjänster var tillsatta o det var dom också.. känns bara som att jag har gjort allt jag har kunnat för att visa dom att jag verkligen vill jobba där, genom att ställa upp o jobba även om det inte känns lönt o hoppa in i någon timme o alltid varit väldigt glad för dom få timmar jag har fått vara där o haft en väldigt god inställning till allt, o mer eller mindre dragit mig för att söka annat så jag skulle kunna vara tillgänglig för dom om dom ville ge mig en tjänst! men vad fick man för det?!! inte ett skit.. kanske korkat av mig, men men.. så nu får det vara nog..

efter allt det här gick jag hem för att möta alex.. håller nu på o färgar henne o ska sen sätta i hennes hår :) sen ska jag till ica för att köpa bröd o annat som ville behöver :) bra flickvän.. hehe..


 
näe, nu ska jag snart sticka o hade egentligen inte mer o skriva i heller så återkommer en annan dag:)

puss o kram elin


Ny Blogg:)

Idag har jag skaffat mig en blogg, som Anna hjälpte mig med:)
Skriver mer senare.
puss o kram..



RSS 2.0