Annars!?

Jo, alltså! Lunch... Eller lunch och lunch! Kaffe för mig iaf på Format i dag med Susanna och Emelie! Efter lite klagande för att få lite feedback från brudarna om det här jobbet jag nämnde i tidigare inlägg så ringer HON! Jag liksom bara wha!?! Är det meningen att man ska sjunga ut sin klagosång på sin blogg för att få lite attention!? Iaf, jag tackar och bugar! Bättre sent än aldrig kan man väl säga nu i efterhand! Hon skulle ringa mig på måndag och då skulle vi gemensamt bestämma en dag och tider som jag skulle gå bredvid! Förmodligen vet dom flesta vad det är för jobb jag syftar på men ni som inte vet får helt enkelt vänta! Jag vill inte ta ut mer i förskott än vad jag redan har gjort, om vi säger som så!
Just nu är jag i Höja hos Emelie och Lennart.. Leffe erbjöd mig precis en "rackabajsare", det är tydligen ett stort glas gin med ett par skvättar konjak i! Eeh, I think not, men tack ändå! ;)
Jag "kom-sms:ar" med Nathalie, vilket innebär "heytell appen" där man skickar röstmeddelande till varandra och sen avslutar man med kom... och klart slut och allt det där!
Emelie är i stallet och ska fixa till sin häst så den blir snygg eller något sånt och sen ska vi banne mig in till stan igen och busa! :)
I morgon är det som sagt brudarnas afton! Mina, Nathalie, Emelie, Jossie... och precis vem som helst som vill följa med får alltså följa med också! Så länge du är en tös vill säga! KUL!!
PUSS

KICK ASS

Vaknade lite halvsur idag! Aja, det är iaf inte bara jag som hr ett grått regnmoln ovanför huvudet i dag!
Pratade iaf med Ville igår som frågade hur det gick med jobb osv.. Jag har känt nu en längre tid att ljusare tider väntar men igår slog hans fråga mig som en känga i magen! Jag har gått och varit glad det senaste nu och verkligen känt att jag är på väg.. (Jag har mer eller mindre redan "fått" jobb, men nu har det kommit en massa "jag ska bara"! Vilket innebär skicka papper till polisen o få sitt register utskrivet och sen få tag på denna person som kan ge mig jobbet) Just detta sista, om att få tag på personen har varit lite svårt då hon är väldigt upptagen, åtminstone så pass upptagen så att hon är omöjlig att få tag på per telefon eller att ringa tillbaka! PUUUH!!! Jag börjar snart få gråa hår, god damn it! Aja, vill ju gärna ha jobbet men i och med denna omöjliga uppgift så väntar jag inte länge, jag fortsätter söka annat och ser om det är någon som jag åtminstone kan komma i kontakt med! Jag har liksom inte tid och vänta längre.. Trots att hon är upptagen och allt det där så fortsätter ju faktiskt mitt liv och min klocka tickar på som vanligt! För henne handlar det kanske bara om någon dag eller vecka men för mig så känns det som att det är tid som jag inte får tillbaka!
Iaf, back to where we started! Samtalet... Kängan osv! Jag har som sagt känt att ljusare tider väntar och att det snart är min tur men i och med detta med "den omöjliga uppgiften" så känns det som att han drog ner mig igen! Jag har ingen anledning till att vara glad, jag har ju inte fått något jobb än, inte skrivit på papper, fått någon lön, varit där eller åtminstone fått kontakt med någon! Jag känner inte att jag vill eller ska ge upp, nej det är jag för jävla bra för! Min tid kommer den också ska ni se, det ska jag se till... För det är endast upp till mig att se till att det händer.. Men att svara i en jäkla telefon, är det för mkt att be om in return? Jag tycker ju inte det! Finns mkt mer om detta som jag hade kunnat dra upp men i och med att internet är till för alla och att vem som helst kan komma in här och läsa så väljer jag att inte göra det! Jag tycker iaf personligen att jag kan få vara sne över denna situationen som jag har blivit satt i! 
Aja, jobb ska jag ha iaf! Sen om det blir där eller inte, strunt samma! Deras förlust om dom inte satsar på mig! Sen tror jag också att allt händer av en anledning! (även om det är svårt och se varför) Jag vänder därför nu denna negativa situation till något positivt! Jag kommer få ett jobb och väl där ska jag KICKA ASS! ;)

Nu ska jag ta mitt paraply och ge mig iväg, lunch med Susanna och Emelie.. Kanske även Nathalie!
I morgon är det fest med TJEJERNA! Klackarna i taket! :)

Haj haj!


Dags igen!

Mmm, så var det det här med att uppdatera sin blogg.. Det pratade jag o tjejerna om i lördags, om varför man skriver blogg osv.. Jag kan ju säga att jag skriver enbart för min egna del! Kul och kolla tillbaka på, precis som alla mina dagböcker, kalendrar och alla andra typer av böcker som jag har skrivit i genom åren! Kul! Jag känner liksom att om man inte lever något extremt spännande liv som ingen annan lever då är det värt och läsa, nja!? Känns lite hyper det här med bloggande, alla bloggar! Så som sagt, jag skriver för min egna del och därför blir det också jäkligt få inlägg! Varför 25 ggr om dagen då man inte lever något spännande liv! ;) Kände att jag blev lite gnällig där, slut nu, okej! ;)

Som sagt, typ en månad sen sist, tror vi gör en snabb sammanfattning så dra er egna slutsats - vänner, familj, sol, uteserveringar, valborg, jobbsök, förkylning, musik och allt det där lilla som gör så mkt!

Jaahaa! Helgen!
Fredag Grill ute hos Joel & Lotte med Viktor! Supermysigt! Tidig kväll för Ville skulle jobba så jag åkte hem och kom i bedden i tid, skönt!
Lördag Viktor kom och hämtade mig med Lundh och Joel, efter lite köttjakt så styrde vi kosan mot björkhagen(?) till Oscars föräldrars hus! Väl där så blev det grill, öl, vin och skratt! 5 regler som kom pås(?) under dagen, rök i rökrutan, dörr öppen, dörr stängd, spill icke rödvin i soffan och inget gnäll! Tror vi lydde rätt så bra! Taxi in till stan, Torstens och sen Bahnhof! Ja, jag dansade som om det var sista gången! Fuldans på högnivå, det är det bästa! Hade vita converse och svart långklänning! Av någon anledning så hade dom pool(?) på Bahnhof och stängde väl den precis innan vi kom, men så iaf, där var blött, precis överallt, så min klänning sörplade ju upp en del av det som fanns på golvet (tänk dansande golvmopp) och färgade av sig på mina vita skor och ben! Ja, herregud som jag såg ut! Icke ok! Iaf, skorna är ju tvättade 3 ggr men inte fan är dom vita för det, så nu blir det klorin för hela slanten! :)
Söndag Människa?! Nja, ganska sliten så blir soffan hela dagen ute i Höja med Viktor, Lundh, Kilander och Frida! Senare blev det pizza på Premiär med Städe och Mogge, sen hem till Mogge för lite tvtittande!

Idag så blev det uppstigning halv sju! Viktor körde in mig till stan, han är ledig idag för han ska göra någon risk-grej för mc-kort! Dagen Elin har fasat för är här! Han har ju sagt att han inte kommer ta mc-kort för att han är rädd om sitt liv!! Wha, är han inte det nu längre eller?! Jag är iaf!
Jaja, har städat, satt på kaffe som nu dricks för fullt, uppdaterar bloggen, lägger över bilder och filmer på det externa hårddisken! SÅÅ, är det någon som vet om det räcker med att kopiera över filerna till det externa och sen kan man ta bort från datan? Eller vad och hur gör man?! Maddor, vad Oteknisk jag är! HELP!!!


Puss

RSS 2.0