A change is gonna come

Jag känner det... Jag vill, jag vet och jag KAN fan i mig också! Och jag vet att det är nära..

Det brukar komma till mig så här på våren då allt känns hoppfullt, men denna gången ska jag klamra mig fast så hårt som jag bara kan, för en förändring är det jag behöver, på alla dess sätt! Det ända jag måste göra nu är att våga satsa, och satsa allt! Jag har ju ingenting att förlora.. Det har pågått förlänge där jag tänker "satsar man inte så förlorar man inte" men kan jag då kalla det jag lever för liv?!
Jag vill ju sitta där på hemmet om sisådär 70 år (jag tänker bli gammal) och blicka tillbaka på mitt liv och känna att jag gjorde allt som jag bara kunde och känna fullkomligt tillfreds med mitt liv!
Jag behöver inga gigantiska mål eller ambitioner för att bli lycklig, jag behöver bara kämpa och känna att jag faktiskt klarar saker helt på egen hand och fy vad jag kommer att må bra då!


Satsa nu för fan! Lev ditt liv och ingen annans!


Idag är mitt hjärta med dig älskade, fina och helt underbara syster Sara! Jag har inget mer än KÄRLEK för dig, min fina, fina syster! <3


Veckan i bilder

Har spenderat hela veckan ute hos pappa m. familj! Lunchat med pappa, promenader med Melwin, fika med farfar, promenad på ärtan&bönan, hälsa på pappas kompis Lasse, sitta i garaget med pappa medans han mecka med mototcykeln, varit hos faster&farbror, stranden och kolla strandade tumlare, ligga på gröna fältet med Olivia och Melwin i solen, sökt jobb och massa annat! <3





Men nu är jag hemma och ska catcha up med vänner och resten av familjen för att sen åka tillbaka till Strandbaden till helgen då det är påskmiddag hos farfar!

Puss

Have 2 Have

Klänningar


Tröja


Playsuit



Skor



Bikini


Armband


Ringar


Örhänge


Solglasögon


Clutches


Trist väder i dag så jag sitter inne och datashoppar! :) Fina saker va? Oh, jag tycker det!:) 

Måste dock ut med hunden snart.. Han vill lika lite som jag verkar det som.. När jag frågar honom om vi ska gå ut så ger mig han mig en kort blick sen lägger han ner sitt huvud igen och somnar om! Aja, vi får väl båda två rycka upp oss! :)

Dagen kommer att spenderas ute i Strandbaden, har inte bestämt mig för om jag ska åka ikväll eller i morgon än! Trist väder som sagt och vad jag vet så händer det inget ändå.. Kan lika bra ta vara på tiden och spendera den med familjen!

Puss

I wish nothing but the best for you...

Men jag är ganska trött på dig/er så jag tackar och bugar för denna tiden!


Känner för att skaka av mig allt som håller mig tillbaka, allt som trycker ner mig och som helt enkelt tar mer än vad de ger!
Jag vill se mig som en person som alltid finns där, oavsett vad! Men när man inte får något tillbaka så tröttnar man! Killar kommer o går, men vänner består? Ibland stämmer det inte!
Aja, jag har iaf varit ute hos pappa m. familj sen i måndags! Visst, jag har ingen här ute (förutom familj då) men det är ren o skär terapi för mig! Jag kan ju liksom inte göra något annat än att fundera o fundera, och det är oftast här som jag får extra energi och ofta här som jag får perspektiv på saker och ting!
Fantasin flödar just nu men tyvärr har jag ingenting och måla på här ute.. Alla Gunillas canvas är målade på! Funderar på om jag ska måla över något av mina gamla tavlor?!
Beroende på om jag ska tillbaka till Äholm i dag eller i morgon så kanske det blir en tripp till Lund, till Emelie och med Emma! <3
Så efter ännu en torka på bloggen så är jag tillbaka igen... Men Celine Dion btw.. Har hittat en ny kompis också, Adele! Ljuvlig! <3
Puss

RSS 2.0