dag 4 - det här åt jag idag

Frukost - En stor kopp med varm O'boy, en kopp kaffe och en tekaka (inget big fan av frukost)
Middag - Vitlökskyckling med pressad potatis (en typ av gryta)
Efterrätt - Hemma hos Emma och André bjöd dom på kaffe, te och lussebulle

Inte den roligaste menyn eller det roligaste ämnet kanske..
Har i alla fall varit hos Emma, André och lilla Nova i kväll. Blev lite fika, snack och bäbissnusande. Det är ju hemskt så söt hon är!:)


Edde ringde innan idag och vi gick igenom mina arbetsuppgifter till helgen. Jag ska då vara ansvarig för pysseltältet där alla barn får komma och pyssla.. Om ni har barn och ni inte vet vad ni ska göra till helgen eller nästa, kom ner och pyssla vettja!

Nehe, kollar just nu på desperate så nu signar jag ut för dagen!

Puss puss

inte mer än människa

Nu är jag så trött på alla de som har åsikter om vad jag gör eller inte gör! Det jag prioriterar eller inte prioriterar! Jag är inte mer än människa och gör fel och misstag precis som alla andra och behöver därför heller inte någon som påpekar det så fort tillfället ges!

I kväll är det fest hos Mac och Kajsa - dra på smilbanden!

dag 3 - mina föräldrar

Mina föräldrar heter Janet Weberg och Pär-Olof Persson. Dom träffades som unga ut på ett uteställe i Hbg "klubben" klubb 69 hette det, tror detta var -84. Efter några om och men så övervann kärleken och dom flyttade då i hop typ -85. -87 kom jag till världen och vi bodde kvar i Hbg i ca 2 år och sen flyttande vi till Nyhamnsläge tillsammans med min mammas första dotter Sara. Efter ytterligare 3 år så tog kärleken slut och mamma och pappa bestämde sig för att flytta isär. Sen dess har jag haft mamma i Ängelholm och pappa i Höganästrakten. Kort historia om hur dom träffades och vart vi bodde fram till seperationen. Eftersom jag var så liten har jag inte så många klara minnen från tiden då mina föräldrar levde ihop så därför tänkte jag i stället berätta lite om mina föräldrar, minnen med mina föräldrar och även vad dom betyder för mig.

Min mamma, Janet Carina Weberg är född den 31 juli 1959. Min mamma har tre syskon, två systrar och en bror, Jeanette, Gitth och Rodde. Under hennes uppväxt och fram till att vi som familj flytta till Nyhamsläge har hon bott i Hbg. Hon har två döttrar, Sara -80 och jag -87. Sara har även två små barn Mathilda -07 och Mollie -09 och därför är mamma också mormor! Sen -86 har hon jobbat på Hemoque i Ängelholm.
Några av mina minnen med mamma är att när jag var liten (när vi bodde med pappa) så väckte mamma mig om morgnarna för att vi skulle smyga oss på pappa som stod och brädde mackor i köket och sen skrämma honom, det är väl det klaraste minnet från tiden då dom bodde i hop. Jag kommer även ihåg att jag och mamma tyckte (tycker) båda om musik och om det kom någon bra låt på tv, radio eller skiva så dansade vi i vardagsrummet, helst bugg!
Min mamma betyder så mkt för mig. Hon har alltid ställt upp, lyssnat och gett råd. I början av mina otroligt mysiga, fantastiska och charmiga tonår så drog vi inte jämt alltid, but then again, vem gör det? Framförallt mellan mammor och deras döttrar! Vi skrek på varandra och bråkade ganska ordentligt, men jag kan inte komma ihåg att jag ska ha kallat mamma för något, att vi slogs eller något liknande. Det beror nog pga att jag anser mig vara sk väluppfostrad och har fått lära mig att man visar respekt för vuxna. Våra bråk berodde ju oftast på att mamma sa nej till något som jag så gärna ville ha eller göra (vilket jag förstår idag.) Hur som helst, ju äldre jag blev desto lugnare blev det mellan mig och mamma, hon sa ju även ja till saker oftare nu, kanske därför!:)
Min mamma är något av de bästa som jag har och för detta älskar jag henne så! <3


Min pappa, Pär-Olof Lennart Persson är född den 28 augusti 1963. Min pappa har en syster, Katarina. Pappa är född i Hbg men när han var sju så flyttade dom till Höganäs där han sedan växte upp. Min farfar bor fortfarande kvar i det huset och det gjorde även farmor fram till att hon gick bort -01. Pappa har två döttrar jag -87 och Olivia -98, hans fru har även en dotter sen innan, Caitlin -91. Idag bor pappa i Strandbaden, utanför Höganäs med hans fru, deras gemensamma dotter Olivia och hunden Melwin. Pappa jobbade på ett företag som hette Sydmontage först och som sen bytade namn till däldehög, men -08 så gick företaget i konkurs och sen dess har han varit projektanställd av olika företag och jobbar borta ofta.
När jag hade börjat skolan och när det var "pappas helg" så kom han ofta och hämtade mig på hans motorcyckel och sen körde vi runder. När jag var liten firade jag nästan alltid jul hemma hos farmor och farfar och det är väl mer ett minne med pappas släkt än med just pappa, men det betyder mkt för mig och därför vill jag ha med det.
Jag har sen mina föräldrar flyttade isär bott hos pappa varannan helg och det gjorde jag väl fram till att jag började högstadiet. Jag och pappa har alltid haft bra kontakt och har pratat ofta. Fram till för några år sen kunde det gå månader mellan att jag och pappa sågs. När jag började tvåan på frisör skulle jag ha praktik och då fick jag en praktiskplats ute i Nyhamnsläge och därför var jag ute hos pappa på tors-fredagar varje vecka.
Och senare har jag även åkt ut till pappa i några dagar lite då och då.
Jag har alltid varit pappas flicka och alltid haft mest kontakt med pappas "sida."
Min pappa är något av det bästa jag har och för det älskar jag honom så! <3


Dag 2 - Min första kärlek

Ja, det finns ju många typer av kärlek, dels har jag även upplevt många olika nivåer(?) av kärlek, som vid varje tidpunkt har känts äkta och stark just då!
Så jag tänker vända detta till min stora kärlek..

Träffade Viktor för första gången för ca 5-6 år sedan. Tyvärr kommer jag inte riktogt ihåg exakt vart eller när. Jag vet att Emelie var tillsammans med Mogge och där igenom träffade jag Ville, eftersom Ville var kompis med Mogge och sen "hookade" vi ihop på bahnhof x antal gånger också...
Men någon gång under sommaren 06 så började vi sakta men säkert träffas och det gjorde vi väl mer eller mindre hela den somaren. På något vis kom vi fram till att vi inte ville ses mer(?) men förblev vänner under hösten. SEN vart vi på det igen och sen dess har vi mer eller mindre träffats..
Vi har haft våra upp och ner och varit tillsammans och sen isär, men på något sätt alltid hittat tillbaka till varandra. Jag tror inte att jag pratar för mig själv när jag säger att våra känslor har växt sig starkare för varandra ju längre tiden går. Jag menar, det går ju knappt och jämnföra "elin&viktor-då" och "elin&viktor-nu". Dels har vi båda växt i vår relation och dels var för sig.
Hur som helst, jag hade kunnat tjata på här hur långt som helst vad jag känner för Ville och hur mkt jag älskar honom men jag vill inte tråka ut er:)

Viktor Emanuel Andersson, jag älskar dig då, nu och föralltid!


RSS 2.0