Godnatt

Haft en heldag med Jessica trots att det inte var meningen! Torstens och stan i em sen mötte vi upp hennes föräldrar på väla.. Gick där en sväng och sen lämnade hon mig hos Sara.. Ikväll har vi inte gjort mkt, barnen skulle lägga sig nästan precis när jag kom, men allt mys tar vi igen i morgon! :)

Puss puss

In my bubble!

Igår fastnade jag i bubblan igen, så det blev ingen seven för min del! Jaha, var den lika bra som förut?:)
Fastnade med det här pillet som tog mig halva kvällen o långt in på natten, handen skrek o min rygg likaså, men jag var faktiskt tvungen och få den klar.. Det är lixom det som är grejen med min "konstnärliga" sida att det behöver inte se mkt ut i dina ögon och inte alls därför jag ritar/målar i heller, utan just för att jag <3 bubblan:)


Idag ska jag till Hbg men först blir det en lunch med Jessica... Sen in till Sara, jag ska nämligen sova hos Sara i natt så jag sticker antagligen ner till vägledningshuset i morgon, utan packning :)

PUSS

7

Idag kommer en av mina favoritfilmer på tv, nämligen Seven! Ganska otäck men dock så bra! Ett plus att "Bradan" också är med:)

Var som sagt på stan med Alex idag och tog en fika.. Sprang på Jessica, Anna och Emelie så snacka lite med dom också! Gick in på Esprit och H&M och kollade, hälsade på Mica som så duktigt jobbade på H&M :) Sen satte vi oss som sagt på Torstens och snackade lite skit som planerat, Anna kom också förbi efter ett tag... Kom nyss hem så har precis käkat lite, nu blir det att rita lite :)
Puss, och missa inte seven ;)

Have you heard the news today?

Ringde precis till Bäckagården (ett ålderdomshem här i Ängelholm) och lämna ett intresse för jobb där! Satt på Torstens för några veckor med ett gäng tjejer sen och pratade med den ena då, Sandra, som sa att dom behövde folk på sitt jobb. Hon skulle lägga in ett gott ord för mig till chefen och att jag sen då skulle ringa till chefen! Chefen har då varit på semester sen den dagen i princip men så messade Sandra idag och sa att chefen satt på kontoret. Jag ringde upp och guud vad trevlig hon var. Pratade lite om arbetstider, uppgifter osv men hon kunde inte lova att det blev något just nu! Dom hade behov av folk men som hon sa så hade dom folk sen i somras och att dom skulle givetvis gå först, vilket jag förstår. Iaf, chefen som var himla trevlig och frågade om jag hade någon utbildning inom vården och det har jag ju inte.. Lite osäker på om det skulle skita sig då, eftersom det finns kanske tusen andra som har det och som kommer före mig då, men det brydde hon sig inte om, till min stora glädje!:) Men jag håller mina fingrar korsade och jag hoppas att ni gör detsamma för mig!:)


Snart ska jag ner till stan på en fika med Alexandra "Niels" Nilsson, det var längesen jag träffade henne nu och en fika sitter aldrig fel, inte och träffa Niels och snacka lite skit heller ;) Ska även handla mina "ritsaker" idag.
Oh, oh, oh! Jag har inte berättat att familjen Persson (pappa m. familj då) kanske ska bli hundägare till helgen:) En sviiinliten lurvboll.. Kommer att bli en liten pojke, har ni några ovanliga och kanske trevliga pojknamn på lager?:)
En sån här liten Puff kan bli vår! Sötaste golvmoppen jag någonsin har sett!:)
Puss

118 800

Hittade ett litet inlägg från en annan tjej på blogg.se som hade skickat in frågan "vad är blablabla.blogg.se?" till 118 800 och jag tänkte att det ska jag också göra, fast med min egna blogg, mest för att kolla vad man fick för svar! Jag skicka som sagt frågan och fick som svar, and I quote :

"Elin är en tjej med visioner. Hon engagerar sig helhjärtat i både djur och natur och älskar att föreläsa för alla som vill (och inte vill) höra. När hon inte står på stadens torg och rekryterar äldre damer till naturfonden spelar hon mer än gärna på sin blockflöjt som hon kärt döpt till Evert. Mvh 118 800"

Ja, det är ju som sagt så mina vänner känner mig så det känns bra att mitt budskap även kommer fram till de som inte gör det! ;)


Annars? Jo, jag har försökt mecka lite med min blogg.. Var så trött på den andra "designen" + att jag ville prova och göra en själv! Kan själv, typ.. Lite klurit är det, men när jag var hos Emelie och Hailey tidigare i veckan så hade Emelie hittat en jättebra sida där man fick hjälp med olika saker inom bloggen. Tar sån tid också, så lite småförändringar kommer att komma med tiden, men vad tycks så länge?:)

Känner att jag hamnat i min lilla bubbla som jag inte har besökt på väldigt länge. Jag har nämligen börjat måla och rita igen. Är jag duktig? Nej, inte så värst, men jag ÄLSKAR att vara i bubblan när jag faktiskt är där av egen vilja.. Har även hittat en blogg om en tjej som är ASGRYM på att måla och rita och lägger ut tips och videos och även bilder på hennes tavlor osv! Jag försöker suga åt mig så mkt information som möjligt och öva mig fram till något eget..
I morgon ska jag ner till stan och handla lite nya pennor och så!

Ska även in till Hbg och prata med någon på vägledningshuset som kanske kan hjälpa mig och fatta ett beslut som är rätt för mig (på riktigt) när det kommer till utbildning osv. Känner att det roligaste har varit och fortsätta utvecklas med någonting inom målning/ritning, vad som helst, så vi får helt enkelt se vad dom har att erbjuda mig! :)

PUSS & KRAM

RSS 2.0