Dag 7 - min bästa vän

Ja, om jag ska peka ut en bästis så är det Emelie Åkergren för vi har faktiskt sagt att vi är varandras bästisar.. Vi blev bästisar nästan direkt efter att vi träffades på naturkunskapen i sjuan med "Claes den Torre"! Vi satt och gick igenom våra adresser på lektionen och efter att jag hade uppgett min så klappade någon mig på axeln och fråga -"Bor du också i Höja?" med ett stort leende på läpparna. Det var ju då Emelie, och sen dess har vi varit bästisar! (Läs detta med glimten i ögat, vi är inte 13 längre;))
Emelie och hennes familj har blivit lite av min extra familj. Jag bodde nästan hos Emelie under våra högstadieår. Sen dess har det hänt en del. En del värt och nämna, en del inte. Men Emelie min fina vän såg till att berätta det "som inte bör nämnas" i sitt tal till mig på min student sen kom hon inte längre och bröt ihop! ;) Ja, du ska få vara min brudtärna (om den dagen kommer) and then you have some making up to do! Haha! :)

Emelie för mig är en tjej med skinn på näsan utan att vara stöddig. Hon är glad, snäll, omtänksam - ett litet energiknippe (hon ger iaf mig massor av bra energi) Hon vet vad hon vill här i livet och ser till att hon får det också. Hon är en fjant lite då och då!;) Hon ger mer än vad hon tar. Hon är en fin vän som jag vet att jag alltid kommer ha vid min sida oavsett hur långt det är mellan oss eller hur lång tid som passerar mellan de gånger som vi ses. Jag hoppas att jag är en lika bra vän till Emelie som hon är för mig! Du är det bästa - därför också min bästa vän!




Detta handlar då om min bästa vän - men alla ni andra, ni betyder givetvis också! Som jag har sagt innan "utan er, ingen ELIN"


Dag 6 - Min dag

Ja, dagen är ju inte riktigt över för min del än men än så länge har det gått till så här:

Vaknade hos Mina i fm någon gång, sen gick jag, Mina och Ebba-Beata till ica och handlade frukost. Hem till dom igen och åt medans vi tittade på Efter tio(?) och Top model. Karro kom även över en sväng. Vid ett tiden gick jag hemåt och sen dess har jag varit hemma. Jag och mamma kollade på en verklighetsbaserad film som hette American violet och den var jättebra, sen kollade jag själv ett avsnitt Glee! My love! Dagen har varit grå och trist och jag har också varit det faktiskt... Det är bara en "sån där" dag!

Viktor är och tränar och när han är klar så ska vi äta något tillsammans, ute eller inne! Han ska jobba på Nick's ikväll så jag får hitta på något annat sen. Frågade Filip om vi skulle ha en pusselkväll (han fick låna pussel av mig när han hade ett knäckt ben runt julas, men det har vi inte lagt än) så möjligtvis att det blir ikväll.. Han skulle kolla runt lite!

Aja, ska försöka få in dag 7 i morgon, dag 8 på söndag osv! :)

Puss

RSS 2.0