Vatten på olja

Jag lämnar det gångna året som har varit uppochner mer än en gång. Allt ont, tråkigt och negativa tar jag givetvis lärdom utav, på ett eller annat sätt, men nu lägger jag det i en box med lock på!
Nytt år, nya möjligheter!

För mig känns detta nyår som en milstolpe... Jag har ramlat och slagit mig många gånger i år, ibland av mina egna ben och ibland för att jag har blivit knuffad omkull. Men i slutendan så spelar det inte någon roll, jag reser mig oavsett och borstar bort smutsen!

Ensam är inte stark, men jag är trygg i mig själv, stolt över att vara ödmjuk och känna empati för andra människor! Jag kan se det goda i andra och jag har förmågan att älska! Jag är lycklig för vad jag har. Jag har en önskan om att utvecklas, välkommen 2012!

2011's prövningar stärkte mig på flera sätt ganska bra, dags för 2012! Jag ser fram emot våren och sommaren!
Hollandstripp med Jessica till Palle.
Köpenhamnweekend med syster Sara och mamma!
Umgås med vänner och familj, 2012 kommer bli bra!:)

GOTT NYTT ÅR <3


En dag för reflektion

I dag är en sån dag då jag inte alls har så mycket och göra. (vilket är varmt välkommet mellan jobbpass och julstök) Så jag har tagit det lugnt idag, gått runt i lägenheten och myst i mitt mjukisställ, druckit te och kollat gossip girl. Kom på mig själv och sitta och flina fult för mig själv och fylldes direkt med glädje. Jag är väldigt lycklig! Lycklig för de jag har runt mig, mina fantastiska vänner och min underbara familj. En del närmre än andra, men alla lika betydelsefulla för mig, nu som då.

Jag är även lycklig för att få vara Elin..
Jag känner själv att jag börjar trilla på plats och att jag växer som person för varje dag som går. Har länge varit i obalans med mig själv, det som är jag och det som jag tror på. Jag har slukats upp i småsaker, saker som egentligen saknar betydelse eller bara lagt fokus på det negativa. Överanalyserat varje liten detalj, så mycket att jag har tappat greppet om det stora hela.

Detta kanske inte konstig, jag står för första gången själv och och försöker ta mig framåt. Jag tror att jag är på rätt spår, jag klarar mig på egen hand. Jag har ett jobb som är det bästa och jag fixar det, bra dessutom! Jag är en person som jag är stolt över att vara, och så ska det fortsätta. Jag tänker på hur mina handlingar berör andra och försöker även behandla andra som jag själv vill bli behandlad. Blicka framåt!

Idag kommer mina fina systerdöttrar till oss. Julmusiken är igång, julklappar slås in och en visslande och glad mamma. Finns inte mycket och gnälla över!
Det är jul och "hög-tid" att visa respekt och omtanke för andra. De finns de som inte är lika lyckligt lottade..

<3

RSS 2.0