jag vill, vill, vill ha!

Jag vill ha ett litet husdjur som jag kan ha med mig överallt! Hade råttor när jag var liten och vill verkligen ha en liiiten nu! Bara en liiiten, liiiten en! Eller två!


Höst

matt, orkeslös, omotiverad, kass och allmänt lost! FAN!

Får ingen rätsida på någonting hur jag än gör...
.. Jag går och lägger mig..

I brist på annat...

... skriver jag här! Idag har jag Melvin heela dagen.. Som med andra små bebisar så var jag uppe i ottan! Vi har myst framför tvn, sen skulle vi gå ut men då bestämde han sig för att äta, weej! Han har varit lite svårflirtad med maten så därför är det jättebra att han själv gick fram och åt ALLT!:) Så förhoppningsvis håller det i sig nu.. Sen gick på på en liiiten promenad, koppel och allt! Kom tillbaka precis och nu har vi torkat av honom och busat massor och nu ligger han utslagen vid mina fötter, <3




Var ju ute hos Sara & Fredrik och barnen förra veckan, tog lite foton då så jag får ju lägga upp några här!:)

Älskar mina fina tjejer!<3

Nähä, nu blir det kaffe & bulle och the city innan odjuret vaknar och behöver underhållning!:)

Puss


fantasin är på topp!

Hela dagen har krypt fram.. Inte mkt har blivit gjord.. Suttit vid datorn, lekt med Melvin (hunden), kelat med Melvin, tittat på tv mm, alltså inget spännande alls!

Igår hade vi som sagt Katarina och Amanda här och vi åt tacos, som jag inte ätit på länge! Mmm, gott:)

Nu sitter jag och Caitlin i soffan framför tvn med var sin dator i famnen och en gnällande Melvin nedanför oss!:) Snacka om sociala:)

Puss

Lördagsgodis

Vår lille prins är numera döpt, det blev en liten Melvin.. Han är heelt bedårande <3

I kväll kommer faster Katarina och kusin Amanda på middag.. Tacos för hela slanten:)

puss

<3



Our newest family member!:)


TGI FRIDAY

Nästan hela veckan har som sagt spenderats i Hbg hos min syster Sara! Igår kom Viktor med förslaget att han skulle handla med kött och så kunde vi grilla här.. Vi har ju inte setts sen vi två var i Oslo så vi kände väl båda två att det var dags och ses.. Han kom med köttet och grönsaker, så det åkte på grillen.. Kändes som det var sista grillningen för sommaren.. Det är dom här små sakerna som gör att man blir lite kär på nytt! När han kan sträcka sig den extra lilla biten! :) Åkte med honom hem och har sovit där i natt, sen i morse åkte jag med honom till verkstan, där drack vi lite kaffe med hans chef, hans hund (som var urmysig) och en arbetskollega och sen körde han mig till Sara igen.. Nu har vi ätit frukost och druckit lite mer kaffe och snart ska vi och barnen ta oss ner i stan.. Sara ska handla present till sin kusin och jag ska in på vägledningshuset.. äntligen:) Så det ska bli spännande och se om dom har något för mig! Men det ska nog gå bra..

Lite senare idag ska jag ut till pappa m. familj då vi ska köpa hund i dag eller i morgon.. Får se hur länge som jag stannar där..


 fort. följer...

Caitlins kavaj är "funnen".. Vilket innebär att vi vet vart den är.. Fick svar från mr. X och han sa att den hänger kvar på en gren i Falsterbo.. Lite synd, men vad gör man?!!

Nej, nu ska jag fixa till mig lite så vi kan komma ner på stan!:)

Pusss

YEY YEY YEY- NO NO NO!

Har varit av med Caitlins fina kavaj sen vi var i falsterbo.. Eller vi upptäckde det inte förrän förra veckan då Ville och Kilander städade husvagnen och vi såg att hennes kavaj inte var där som vi trodde! Skickade direkt ut lite mail till olika personer som var där nere och idag fick jag svar! Knepigt meddelande dock!
Det lyder i princip såhär:

X: Jag vet var den är..vems är den?:-(

Jag: vet du?!! det är caitlins.. trodde hela tiden att den låg i villes husvagn, men icke :) vem då kanske jag kan hämta den snarast + säga till henne att den är funnen :)

X: Du läste nog inte riktigt vad jag skrev..jag sa aldrig att jag har den eller att den ligger i våran husbil..jag sa bara att jag visste var den var någonstans!:-)

Hur tolkar man det meddelandet och var har Caitlins kavaj tagit vägen?? Jag som trodde att den var i säkerhet! Aaarh..

-to be continued-


....

Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone - just as wild - to run with.

- Carrie Bradshaw


RSS 2.0