E som i Elin

 

Jag heter: Elin
Jag gillar: Evenemang
Jag gillar inte: Ebba von sydow
Jag sjunger: Exceptionellt
Ett djur som jag påminner om: Eldfluga
Jag är: Envis
 Jag är inte: Effektiv
Jag har: Energi
Jag har inte: Elefanter
Jag kan: Engagera mig
Jag kan inte: Ekvationer
Jag vill: Emigrera till ett varmt land
Jag vill inte: Explodera
Jag äter: Ett chocklad
Jag dricker: En annan dag
Jag älskar: Elins nära och kära
Jag avskyr: Eld
Jag är rädd för: Epidemi



Kort o gott om mig!

 


Who needs boys when you have such wonderful girls

Försöker verkligen att tänka posetivt hela tiden, jag vill liksom inte sluta som en sur bitterkärring! Har gått från att vara arg till ledsen dom senaste dagarna, men vem fan vill umgås med någon som är arg och ledsen!? Fan, dra dig i kragen kvinna, nu får det vara nog med dig!! Finns dom som går igenom värre saker! Så nu omger jag mig med fina människor, bra musik och försöka sätta mig själv i fokus och faktiskt göra mig själv lycklig på riktigt! Tänk: var glad då jävlar ska du väl bli glad till slut också? Jag menar, är du ledsen och tänker på hur "mkt" ledsen du är så blir man ledsnare(?) typ!

Aja, det var dagens pepptalk till mig själv!

Idag har jag varit och fikat med Emma och Nova - sug på den! Sen tog vi en promenad till Willys och sen hem igen! Gjorde lite te och macka när jag kom hem och pratade med Emelie och Sara sen i telefon! Mmm, jag blir faktiskt himla lycklig när jag tänker på mina fina i min närhet! <3 Who needs boys when you have such wonderful girls?!

Nu ska jag ta upp pappret från igår och fortsätta rita! (Berättade för Emma idag att jag har fått sån sjuk craving efter sörsaker det senaste halvåret(?)! Ååh, jag som aldrig har haft det innan.. Nej, jag är inte preggers! I alla fall, nu har det gått så långt så jag till och med ritar det jag är sugen på! Maah!) Aja, det kan åtminstone inte göra mig tjock!:)

<3

måndag

I dag har Anna varit hos mig och vi kollade på Titanic som hon tycker så mkt om!:)
Nu ikväll har jag druckit te, tänt ljus, lyssnat på musik och ritat!




Så ser det ut hos mig ikväll.. Teckningen är dock inte färdig, där ska på mer grejer o sen mkt färg!:)

Nu lägger jag det och alla tankar åt sidan för lite Big bang theory innan det är dags för sängen!
Puss på er.

varning- tråk

Har gått här fram och tillbaka och nu har jag äntligen bestämt mig, ingen fest ikväll! Orkar inte vara social, och hur jäkla rolig är man då?! Kom precis ut ur duschen, så ska snart ner på bogge och köpa något gott sen får vi se vad jag gör ikväll!

Emelie skulle höra av sig när hon kom från stallet och Alexandra hade nog inget och göra ikväll iheller!

Vill också påpeka att jag har universums bästa tjejer runt om mig! Utan er ingen Elin! TACK! <3

Aja, hej på er!

Cause inside you're ugly

I går var en bra dag! Kvällen spenderades hemma hos Emma och Andre, blev god middag, vin och spel! Mysigt!

Idag vet jag inte riktigt hur jag känner. Är bortbjuden i kväll och är inte jättepepp men ska dit ändå och det blir säkert jättekul! Utgång senare sägs det med även osäker på det. Orkar lixom inte springa på någon av dom.

Orkar inte skriva om vad som har hänt, men det är det ända som jag tänker på! Han förstår inte vad han har gjort fel! WHAT??? Självkänslan är inte på topp efter detta. Jag menar det är ju ingen ful tjej eller fullkomligt dum i huvudet, tvärtom! Man vill ju känna sig som den enda och speciell i ett förhållande men detta plus alla idiotiska kommentarer som ekar i huvudet får mig och känna mig värdelös och obetydlig! Allt snack om förändring, jag har hört det innan. Ljugit för mig innan, varför ska jag tro nu när tilliten är lika med noll! Fattar du vad det är du kräver av mig? Han var en av mina bästa vänner, en av dom som jag kunde berätta allt för, som jag kunde skratta och gråta med! Han sa att: jag kan prata med henne, hon är min vän!? Vem fan är hon?! Och VEM FAN ÄR DU till att släppa in någon i "vårt", det som betydde allt för mig, det som jag kämpade i, det som jag höll så hårt fast vid!? Det värsta är att det var hon som berätta sanningen, hon som var ärlig mot mig när hon inte har en enda anledning till det, INTE DU! 


.....

Emelie Hallin sa till mig innan i telefon att det kanske är dags för dig nu Elin att du satsar på dig själv! Min första tankte var, ja jo det låter ju som en bra idé men sen kom jag ganska snabbt på att jag "lever" mitt liv för de som betyder, det som är säkert, de som jag älskar (vänner, familj, pojkvän) - för det är det enda jag vet att jag är bra på. Har så himla lätt för att slukas upp i andras problem och slåss för andras skull att jag helt enkelt inte har lärt mig hur jag ska slåss för mig själv, hur jag ska älska mig själv, göra mig själv stolt, göra planer för mig själv och sen följa det! Och till och med nu när jag blivit nerstampa och sparkad på så vet jag inte riktigt hur jag ska ta mig upp igen och det är bara jag som kan få min på benen igen. Jag vill inte behöva ta mina egna beslut. Jag vill ha en sidekick brevid mig som berättar för mig vart jag ska gå och vart det leder mig. Jag har famlat i mörkret tillräckligt länge. Allting som jag höll så hårt i, som jag kämpat för, min verklighet, visade sig vara en stor jävla fet lögn!

Varför???

....

Tog mitt pick och pack i går och flydde. Jag orkar inte mer. Vad är det jag har gjort för att bli behandlad på detta sättet? Jag känner mig obetydlig, förnedrad, liten, smutsig. Var ligger min skuld i detta?
Jag får liksom inte ihop pusselbitarna hur jag är vrider och vänder. Det måste ju ha varit jag som på något sätt misslyckas, jag menar hur fan är man annars funtad om man bara kan köra över någon som du har gjort?
När jag har älskat dig så högt och innerligt, varför är du inte kapabel att älska mig precis lika mkt?
Hur kan du sitta och se mig i ögonen och lova guld och gröna skogar och bara ge mig ren och skär dynga?!
Jag vill skrika, men när jag öppnar munnen så kommer inget ut.


Jag vill förstå!

RSS 2.0