If I were a boy

If I were a boy, even just for a day
I'd roll out of bed in the morning and throw on what I wanted and go
Drink beer with the guys, and chase after girls
I'd kick it with who I wanted and I'd never get confronted for it
Cause they stick up for me

If I were a boy,
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed
If I were a boy,
I would turn off my phone
Tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone
I'd put myself first and make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home 

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrong

But you're just a boy
And you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed

But you're just a boy



tänk om det bara kunde vara så lätt!?

dom senaste dagarna har varit väldigt tunga för mig, har kommit till insikt om varför jag gör som jag gör i olika situationer... viktor gjorde slut med mig i lördags o sen dess har jag fått några ordentliga sparkar i rumpan.. jag hoppas bara att det väntar ljusare tider för mig snart, som min kära vän jonatan skrev till mig för många år sen, "efter regn kommer solsken"
hoppas, hoppas, HOPPAS



ALEXANDRA
ställer alltid upp, oavsett vad det gäller.. fine att vi kan bråka, o det ordentligt men vi kommer också alltid på till sist att vi fungerar bäst som vänner:) du är min styrka, min kraft o min käraste vän. du o jag har något "magiskt" band mellan oss o förstår o känner varandra bättre än någon annan. om det inte är vänskap så säg! lille niels, du betyder mest för mig, o det ska du veta...



ANNA
min twin, du är alltid snäll o "om du vill ringa honom så ring mig i stället" haha:) det bevisar bara att du är en underbar människa som alltid bryr sig om sina vänner. du är typen som ger mer än du tar o jag kan bara hoppas att du tycker att jag är en lika bra vän till dig som du är för mig:)



EMELIE
har aldrig varit utan dig så här länge...
det är lixom du o jag,
muffen & puffen,
blåbär o bajs.. du vet:)
nu är du på andra sidan jordklotet o visst det händer inte mkt i ängelholm men det börjar kännas riktigt konstigt att jag inte har dig o vända mig till på samma sätt som annars.. eller jo, det kan jag ju, men det är ju inte så att vi kan ta en fixa när som:) men du är snart hemma, vilket jag ser fram emot, jag kommer aldrig vänja mig vid att inte ha dig vid mig.. du är ju min BFF, hahaha!
du vet precis vad jag tycker om dig, o jag har heller inga ord att beskriva vår vänskap, för så fina ord finns inte:)
älskar dig o saknar dig mer än du kan ana..


anna titta vad jag hitta på min lunarblogg:)

vår nya TRO: find him, follow him, fuck him o forget him.

vår GUD: åke(: "jag menar inte att ni ska vara lättfotade, eller jo, det menar jag faktiskt." så jäkla klockrent. så det som gäller nu brudar: be sluts!


sisters of the FEMALES: ÄNNA, BÖRJE, HALLON O PÄRA! so sweet.
ingen festar som oss, så är det bara. alltid så lattjo!

peace out E to the LIN <3


081105

glömde skriva precis att min lilla pytte fyllde ett år i går den 5 november..
 stolt moster är jag allt:)

lille fis

höst

Så jag känner mig besegrad... helt klart askass på det här bloggandet.. asså, det är ju inte så att jag inte vill, men jag kommer bara inte på det.. jag sitter ändå vid datan någon gång om dagen men glömmer helt enkelt bort just denna delen.. ahap!

aja, nu är klockan 00.00 på pricken o jag är klarvaken.. vilket är jätte jobbigt när man egentligen bara vill sova!
en sak till som är jobbig, när man känner sig tvungen o skriva något här är att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva.. det är ju typ 2 månader sen jag skrev sist o vill ju inte direkt sitta här hela kvällen i heller med att sammanfatta dom senaste veckorna o dess bravader! lite långtråkigt o läsa också..
så vi tar nu på det senaste..
jag har fyllt år, 21 år den 11 oktober, vilket var lite halvtråkigt.. sen man var liten så har ens födelsedagar varit så stort o man har fått massa presenter o kalas hit o dit,  förra året är man blev 20 då fanns det så mkt o fira men detta året var det bara jahapp, blir det inte mer än så?:) kändes inte mer än en vanlig dag, men det är säkert okej det med! så i alla fall, har inte haft någon direkt "fest" för min dag så funderar på att dra i hop mina tjejer nästa lördag.. men så känns det som att det är för sent o fira o sen så är ju inte emelie, min andra hälft hemma! näe, för hon skulle åka till thailand i två månader så blir det inget firandes på hennes dag i heller som är nu den 25 november!! men aja! stora problem jag har!:) palle har varit hemma under en helg för lite mer än en vecka sen.. var så himla skoj o träffa henne. har saknat henne så..
nu denna helgen som var, så hade vi planerad aktivitetsdag med gänget på lördagen.. o det  var skoj för några!:) vi åkte in redan klockan 18.00 till hbg o då hade dom andra redan börjat dricka medans jag typ tog min första öl.. eller ja, jag o alexandra, så vi var ju långt ifrån fulla som dom andra.. satte oss på tapas drack några öl, bort till shakespeare (hur fasen stavar han det??) i några minuter.. hälften av gänget försvinner möter upp dom vid petters (korvluvan) där dom står o trycker ner var sin korv, när vi precis skulle gå o äta! sen var dom inte hungriga mer så då gick vi till bulls o spela biljard, i kicked ass! tror jag! vid denna tiden var promillehalten i taket o min o alex gick väl max upp i barhöjd! så illa var det, för oss:) sen hade vi bokad banor på bowlingen klockan 22 så upp dit o än en gång så var jag riktigt skillad på bowling också, låg sebbe hack i häl! hahaha!! lite oseriöst spelande dock, undra varför?!! spela en timme o sen gick vi samlad trupp som senare splitrades ner till stan, jag alex o fille som var  vrålhungriga gick in på kebabhouse o käka lite, o dit kom lovisa (viktors syster) o mötte upp oss, gick o kolla tåg o buss hem för vid denna tiden var vi rätt så trötta på allt som rörde hbg:( dock ingen vinst där, nästa buss gick två timmar senare.. bort till ms harmony där hinter o shaggy stod i baren o självklart reducerade prise:) till vår stora glädje.. någon timme senare gick vi mot knutan igen o mötte fille o mac, så jag, lovisa, fille o mac satte oss på bussen tillbaka till ängelholm! mkt bra! dagen efter kom min käka pojkvän hem klockan 11 på förmiddagen, då hade han däckat hos sin kusin kvällen innan, no happy face på mig i alla fall! lagom road! som vanligt blev det pizza i munka, tyckte synd om mogge som hade blivit påhoppad, bankad o rånad i hbg, kolla film sen sängen o somna gott!
i dag har jag suttit på mitt andra hem- torstens med mina, nathalie, madde, annette, jessica o några till sen snabbt hem o käka, sen ner till biljarden med jessica o träffa avdyl o mika.. vi spela guitar hero hela kvällen, min första gång.. satan vad svårt det var!!
Nu ska jag sova i alla fallJ puss o kram  

RSS 2.0