when did i grow up?

Sitter och organiserar och sorterar ALLT på mitt rum! Hittar då brev från alla gamla vänner! Sitter och skrattar åt vårt, "lixom, bara, typ-språk" (fjortisspråket utan dess like) Hahaha! Emelie Åkergren och Emma Adbro tar nog priset, kanske för att vi var lika mkt fjortisar allihopa!? :) Ganska kul, man har ju minnena men att verkligen få det svart på vitt hur man prata och vad man pratade om då, priceless! Vilka världsproblem framförallt! Aja, vi alla går väl igenom det antar jag, om inte så spelar det inte någon roll det heller för vi har haft sjukt kul på vägen! Mina fina vänner!

Emma Adbro & Emelie Åkergren - Ni betyder! <3

Har även hittat min försvunna, älskade och favorit skiva! Sitter och lyssnar igenom den nu! :D

Puss

nytt

Hitta en bild på goggle som jag fastnade för så jag ville rita av den.. Så det gjorde jag och är är mitt resultat:

Denna blev jag faktiskt nöjd med, fast han är lite tjocka bara! Sen är det också mkt sot kvar som man ser på nära håll!!

Puss

AAAJ!

Gråter som en liten flicka här hemma, ska berätta varför! Jo, det är den här lådans fel:

the box from hell

Tänkte under ett svagt ögonblick att jag skulle ge det här med vaxning en chans! Det ångrar jag!

dag 5 - vad är kärlek

Fortsätter nu mitt bloggtema! Eller lite då och då iaf!


Att beskriva kärlek är nästan omöjligt då den förmodligen ter sig olikt från person till person.

En sak är i alla fall säker, kärleken lämnar ingen oberörd. 


KÄRLEK till er <3

I'm back

Yes sir, nu är jag tillbaka igen! Har varit mer än en skrivtorka här kan jag lova! Decembermånad har varit underbar, jobb, jul, nyår och allt vad det innebär! Det är då min uppdatering!:)

Dagen har väl mer eller mindre gått åt att minnas. Är på toppenhumör i dag och minns tillbaka på sommaren 2010 som just nu inte känns så långt borta som den har gjort hela hösten! Lyssnar på musiken som jag och lillasyster Caitlin knåpa ihop en eftermiddag ute i trädgården där vi låg och solade och hade det allmänt bra! Tillsammans med musiken så minns jag tillbaka på:

Palle och hennes holländska vänner kom till Sverige. Hade en jätterolig helg med dom och såklart var ju det faktum att just Palle var hemma grädden på moset!:)


Köpenhamn med Caitlins pappa, pappas fru och hennes farmor från Usa som hade kommit hit för att delta på Caitlins student! I två dagar var vi i Köpenhamn där vi strosade runder och besökte tivoli! Supermysigt.


Midsommar ute hos Mac & Kajsa! Goda vänner, solen sken och skaka rumpaa! Behöver inte säga mer än det!


Falsterbo! 4 dagar nere i falsterbo. Åter igen, goda vänner, solen sken och sjuukt kul!


Rönne River Ocean Race 2lax10! Jag och mina sailors och pirater deltog i racet! Inte riktigt, med snygga var vi och det var en riktigt rolig dag! Kvällen innan pimpade vi våra båtar och trots att jag var surast i världen pga att vår båt var skitful så ser jag ändå tillbaka på den kvällen med ett leende!


Hbgfestivalen! Torsdag-hoffmaestro! Lördag-utgång med Viktor, syster Sara & Fredrik, och Fredriks kompisar! En av de roligaste kvällarna under hela sommaren!



Skattjakten! Har för mig att vi hamnade ganska högt upp, typ topp 3! Detta var också en kul dag med mkt skratt, tänkande och drickande!


Och mellan alla dessa dagar fylldes min sommar med strand, uteserveringar, hallandsväderö, grillningar, båtåkande, mölle och mkt mkt mer! <3

Nu blickar vi framåt och jag hoppas att 2011 slår 2010 med buller och brak!
Puss

RSS 2.0