lille kaninen hoppe

Helgen har varit AWESOME! Började med att det var studenten i fredags! Kollade utspringet i Ängelholm o sen trodde jag att jag skulle möta upp Emelie för att ta oss ut till Caitlin.. Men Emelie jobbade så jag åkte med Palle ut till hennes syster istället o spendera några timmar där med henne o hennes Holländska vänner!:) Sen när Emelie kom så åkte vi ut till Caitlin o var där i några timmar! Där var hela släkten samlad, även Caitlins pappa, hans fru o Caitlins farmor från Usa! Skoj o äntligen få träffa dom igen! Vid halv tolv körde vi tillbaka till Ängelholm där jag avslutade på Bahnhof med Palle, hennes vänner o mina egna såklart!:)

I lördags åkte jag in med Ville o killarna till pålsjöskog o mötte upp Alexandra där.. Dom skulle käka våfflor o vi tittade på.. Efter det så åkte vi hen till Alex, jag o Alex då! Drack lite vin, gjorde oss i ordning o snacka lite! Senare på kvällen kom Jessica, Palle o hennes vänner in! Sen blev det Hampan o till slut Tivoli! Vi hade skit roligt o hela kvällen kan sammanfattas så här:
 Den första var för full o fick åka hem, den andra tog sönder sin sko, , den tredje köpte glasögon av den fjärde på dansgolvet, den femte fick en korv i halsen, den sjätte fick ringa ambulans, den sjunde fick sin kamera stulen o den åttonde fick köra två vändor till Helsingborg! Hahaha!
Kom hem sent o sen upp i tid(?) (dock inte många timmars sömn) Vid fem på em mötte jag Palle o Holländarna på tågstationen o åkte in till Hbg! Sa hejdå snabbt till dom som skulle vidare för att senare flyga hem:( Så roligt att träffa henne igen, o denna gången fick jag träffa henne jättemkt:) <3 

Väl inne i Hbg mötte jag upp Caitlin, hennes pappa Mark, hans fru Janice o Caitlins farmor Sonya! Tåg till Kph där vi tog in på hotell.. Käkade lite snabbt på hotellet innan vi gick o la oss...

På måndagen åkte vi in till centrala Kph o gick in på tivoli.. Åkte alla karuseller o hade jättekul o mysigt.. Spendera hela dagen där inne, o sen runt åtta åkte vi tillbaka till hotellet o hade en jättegod middag med vin o efterrätt!:) Dom skulle upp miss i nassen o flyga så det blev sängen tidigt! (typ 12:)) Sa hejdå till dom innan dom åkte till flygplatsen på natten o sen somnade jag o Caitlin om!

Upp i tid för att få den efterlängtade hotellfrukosten.. Checkade ut vid elva o sen gick vi till det stora shoppingcentret Fields mitt emot vårt hotell.. Dock var vi båda jättetrötta så det blev bara en timme där inne men dock inget köp för någon av oss! Satte oss på tåget igen mot helsingborg o båda somnade som två stockar! Sen gick jag upp till Sara o barnen när jag kom in i Hbg, så nu sitter jag hät o väntar på Emelie för att sen åka in till Ängelholm! Ikväll blir det grillning o mys på Vita räck!:)

Nu sänger jag det ända som Mark kan på svenska: Lilla kaninen hoppe.. Pusspuss

nelly is tha shait!

Har suttit större delen av em o kollat kläder på olika sider.. Hittade ganska mkt, men efterhand så blev det dom här tre sakerna som snart är mina!

Assnygga kilklackar o jättesöta sandeler till sommaren!:)

Var mest på jakt efter en klänning som jag skulle kunna ha till studenten, dock hittade jag den här! Kanske lite tråkig men får väl piffa upp den med smycken osv!:)

RSS 2.0