23/9 länge sen sist!

nu var det länge sen sist jag skrev.. skaffa ju denna blogg för att skriva av mig lite, men kom snabbt på att jag inte är någon seriös bloggare.. aja, får försöka:)

dom senaste veckorna har sprungit iväg.. har skrivit in mig på arbetsförmedligen nu, gjorde jag förra veckan o ska ner i morgon eller övermogon för att kolla upp så jag har gjort allting rätt, bestämma tid med en handledare o så skriva mitt cv! mkt viktigt, måste ta tag i det nu! har jag inget att göra så gör man det automatiskt men så är det alltid någon som ska ringa o vill hitta på något, o då är det alltid mkt lättare o välja det före! aja! har pratat med pappa också om att jag vill åtminstonde ta tag i mitt körkort nu när jag inte har något o göra, o så vet jag om att farfar har fonder till mig, så tänkte använda dom till körkortet, så tog snacket mer farfar, men han sa att dom gick dåligt nu o ville vänta med att köpa, typ till i början på nästa år! men vi får fixa det sålänge på andra sätt! NU JÄVLAR!:) hehe!

så vad har jag gjort på det senaste?!! jo, jag har träffat mina vänner, familj o pojkvän! ta lite uppdatering kanske.. skulle vara kräftskiva hos mac förra helgen men det blev snarare fylleslag, som vanligt.. dock för alla utom mig, eftersom jag fick halva min vinflaska i knäet i stället för ner i strupen.. happ, sen blev det efterfest hos ville, vilket jag tyckte var trevligt, men det var nog¨bara jag som tyckte det..

ja, helgen innan det firade vi kim hemma hos honom o där hade jag skit skoj! jag o sofia kom dit vid halv nio o då var där fullt ös! så det var bara att sätta igång! kim tyckte att jag var så snäll hela kvällen för att jag hjälpte honom med att städa!:) sen gick vi ner till torstens o skulle senare till bahnhof, men kom aldrig så långt, för att min älskade pojkvän somnade i en trapp, så jag gick bort till tres efter att jag hade försökt väcka honom..:) hittade lovisa, villes syster o så skulle hon hjälpa mig att få upp honom, så vi gick en bit o så hittade vi städe som också skulle hjälpa till men han satte sig brevid ville istället o somnade han med! jahapp! efter många om o men fick vi upp dom båda o sen traskade va hemåt!

denna helgen så satt jag o sofia hemma hos alex o förfesta lite, drog ner till torstens o så, sen i lördags var det kalas ute hos pappa så han kom o hämtade mig vid fyra, satt där ute tills elva då gunillas (pappas fru) bror körde mig till viken där alex var hos hennes pappa, o där hade dom kräftskiva i full gång! så dom gav mig snapps efter snapps, o så missade vi bussen till helsingborg så kajsa kom o hämtade oss eftersom hon ändå skulle hämta mac o ville i höganäs.. var hemma vid två, lagom o skönt.. sen i söndags så blev det pizza i munka som vanligt! en trevlig tradition numera:) ja, o det är väl detta som är något o berätta:)

puss o kram..


RSS 2.0